top of page
Utoven_Banner_Home_Graded.jpg
Utoven
D E  P O D C A S T  M U S I C A L
Nu beschikbaar!

15 
CASTLEDEN

Een cast van 15 professionele acteurs met o.a. Richard Spijkers, Aimée De Pater & Dennis Willekens. 

NIEUWE
MUZIEK

Een volledig nieuwe score gecomponeerd door Alexander P.E. Boone neemt je mee op reis naar de wereld van Utoven.

SOUND
EFFECTS

Geluidseffecten vormen de ondersteunende soundscape voor deze spannende wereld en al haar unieke karakters.

NIEUW VERHAAL

Een jonge vrouw gaat samen met haar vrienden de strijd aan tegen een kwaadaardige tovenaar en een door hem gecreëerd gevaarlijk monster. De toekomst van de mensheid in de magische wereld Utoven staat op het spel.

RECENSIES

Utoven: het land waar we écht naar elkaar luisteren. Welkom!

De boodschap is prachtig en de keuze om dit te verpakken in een podcast musical sprookje ook.

Ook de speciaal voor dit verhaal gecomponeerde muziek is prachtig en een belangrijke factor in de kwaliteit van deze musical.

- Musicalsites.nl

Hoe kan ik luisteren?

1. Account aanmaken

Meld je aan op de site of log in met jouw account.

Als je voor het eerst aanmeldt krijg je in de meeste gevallen ter beveiliging een verificatiecode toegestuurd via e-mail. Deze code is 15 minuten geldig. Voer de code in op de website om jouw e-mailadres te bevestigen. Keer daarna terug naar deze pagina en ga naar de volgende stap.

2. Kies abonnement

Kies één van onderstaande abonnementen.

Na een succesvolle aankoop krijg je toegang tot de podcast.

Als je een abonnement hebt, krijg je met de knop 'Luisteren' steeds toegang tot de podcast pagina. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

 • UTOVEN / Huren

  4,99€
  Huur de volledige podcast voor 14 dagen.
  2 weken geldig
  • Eénmalige betaling
  • 14 dagen beschikbaar
  • Enkel online te beluisteren
 • UTOVEN / Kopen

  12€
  Koop de volledige podcast.
   
  • Eénmalige betaling
  • Ongelimiteerde versie
  • Enkel online te beluisteren
  • Gratis updates
  • Steun automatisch Trees for All

Of luister via podimo podcasts.

Genre:         

Vorm:          Release: 

Platform:

Episodes:    

Totale duur:  Taal:            

Leeftijd:       

Fantasy, Sprookje, Avontuur

Luisterverhaal, Podcast

16 oktober 2023

Podimo.com , Astar Projects

5

02u01min

Nederlands, Vlaams

AL (9+)

Ouderlijk toezicht aanbevolen

Script, regie, muziek en liedteksten:

Alexander P.E. Boone

Audio design, mix, geluidseffecten en artwork:

Joachim Boone

Regie-assistent:

Sophie van Lent

Producent:

Astar Projects

Utoven is de eerste podcast musical van België en Nederland. Het is een fantasy musical voor alle leeftijden (aanbevolen vanaf 9 jaar). Deze voorstelling valt niet te bekijken in de theaters maar is als een podcast in verschillende episodes te beluisteren via Podimo en Astar Projects. Het verhaal haakt in op enkele eigentijdse thema’s en gaat over vooroordelen.

ongestoord Bos

CAST

Vertell  -

Aza  -

 Wendell  -

Moeder  -

Ilajah  -

Samuel  -

Flix  -

Umanita  -

Rafael  -

Koning Hubert  -

Koningin Celestine  -

Steffi  -

Kapitein Ernest  -

Antigone/Regen  -

Zon  -

  Richard Spijkers

  Aimée de Pater

  Dennis Willekens

  Marleen van der Loo

  Adrian Ammerlaan

  Max Hameeteman

  Alexander P.E. Boone

  Lisa Schol

  Gregory Langen

  Joris de Hoop

  Magtel de Laat

  Julia Berendse

  Marcel Visscher

  Sylvia Boone

  David van den Tempel

Utoven Richard Spijkers
Utoven Adrian Ammerlaan
Utoven Lisa Schol
Utoven Joris de Hoop
Utoven Sylvia Boone
Utoven Aimée de Pater
Utoven Max Hameeteman
Utoven Marleen van der Loo
Utoven Magtel de Laat
Utoven Marcel Visscher
Utoven Dennis Willekens
Utoven Alexander Boone
Utoven Gregory Langen
Utoven Julia Berendse
Utoven David Van Den Tempel

EPISODE 1

Een Verdeelde Wereld

19 min 10 sec

Wat ooit een vredig land was, is veranderd in een wereld van terreur. Niemand is veilig voor de dreiging van het Schaduwmonster.

Utoven_Cover_Episode_2.jpg

EPISODE 2

De Heerser van het Kwaad

28 min 55 sec

De Heerser van het Kwaad verneemt dat de strijd tegen zijn Schaduwmonster is ingezet.

Utoven_Cover_Episode_3.jpg

EPISODE 3

De Laatste Regenboog

23 min 52 sec

Met Flix als hun gids doorkruisen Aza en haar vrienden een geheimzinnig en onbekend deel van Utoven in hun zoektocht naar een regenboog.

Utoven_Cover_Episode_4.jpg

EPISODE 4

Schaduw en Sterren

30 min 48 sec

Terwijl Aza en haar vrienden zich voorbereiden op de hereniging van de zon en de regen komt Flix voor een moeilijk dilemma te staan.

Utoven_Cover_Episode_5.jpg

EPISODE 5

Finale

26 min 00 sec

Aza komt oog in oog te staan met de demonen uit haar verleden. 

Trees for All

Trees for All is een Nederlandse non-profitorganisatie met CBF-keurmerk die zich al bijna 25 jaar inzet voor een bosrijke wereld. De stichting plant bomen in Nederland en het buitenland en biedt CO2-compensatie aan via haar duurzame bosprojecten. Dankzij de donaties die Trees for All ontvangt, worden wereldwijd nieuwe bossen geplant en bestaande bossen hersteld met positieve impact op klimaat, biodiversiteit en leefomstandigheden.

Voor elk aangekocht abonnement op de website van Astar Projects doneren wij een deel aan Trees for All.

Utoven kaart

FAQ

 • Hoe kan ik contact opnemen?
  Indien je hulp nodig hebt of vragen hebt over je bestelling of je account, dan kan je het best contact opnemen met onze klantendienst via: Het contactformulier op de klantendienstpagina Het e-mailadres: support@astarprojects.com Indien je algemene vragen hebt of info wenst: Stuur ons een bericht: info@astarprojects.com Of vul het contactformulier in. Overig: Voor een openstaande casting of een partnership via: scouting@astarprojects.com Voor dringend contact of noodgevallen via +32474966917 Je kan ons ook altijd berichten sturen via Instagram of Facebook. Voor vragen over een bestelling vragen we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantendienst via het formulier of via e-mail. Via Instagram en Facebook kunnen we deze vragen helaas niet beantwoorden en zullen we je doorverwijzen.
 • Welke betaalmethodes accepteren jullie?
  Wij accepteren de volgende betaalmethodes: iDeal PayPal Creditcards (Visa, Mastercard, Maestro) Bancontact
 • Wat zijn jullie verzend- en levertijden?
  Wanneer je een bestelling plaatst op werkdagen voor 16:30, dan doen wij ons uiterste best om deze bestelling de volgende werkdag te verzenden. Het is echter door omstandigheden mogelijk dat de verzending enkele dagen vertraging oploopt. Bestellingen worden standaard verzonden vanuit België met BPost. De gemiddelde levertijd na verzending bedraagt 2-5 werkdagen naar een adres in België. Pakjes die naar Nederland worden verzonden, worden via BPost overgeleverd aan PostNL of DHL. Voor een adres in Nederland kan de levertijd 3-5 werkdagen bedragen. Wij sturen je een Track&Trace via e-mail van zodra je bestelling is verzonden. Via deze code kan je jouw bestelling volgen.
 • Kan ik mijn bestelling annuleren?
  Je kan je bestelling annuleren zo lang de bestelling niet is verwerkt. Wij vragen je vriendelijk om onmiddellijk contact op te nemen met ons via support@astarprojects.com Indien je bestelling verwerkt is kunnen we deze helaas niet annuleren.
 • Ik heb een fout gemaakt tijdens het afrekenen?
  Indien je foute gegevens hebt ingevuld tijdens het afrekenen, stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar support@astarprojects.com Wij kunnen je gegevens in de meeste gevallen nog aanpassen zolang de bestelling niet verwerkt is. Van zodra de bestelling verwerkt en verzonden is, kunnen wij helaas niets meer aanpassen. In dit geval kan je het beste contact opnemen met de vervoerder.
 • Ik heb geen orderbevestiging ontvangen?
  Nadat je een bestelling plaatst op onze site krijg je automatisch een orderbevestiging via e-mail. Afhankelijk van het type mailbox (G-Mail, Outlook,..) en de grootte van de bestelling kan de mail enkele uren of dagen vertraging oplopen. Bekijk zeker je spam/junk box, het kan zijn dat je de mail daar terugvindt. Soms kunnen orderbevestigingen geblokkeerd raken door de beveiliging van je mailbox. Tip: Je kan al jouw bestelling zien onder je account > Bestellingen
 • Kan ik een product laten personaliseren?
  Sommige producten in onze webshop (zoals boekendozen, booknooks, houten schriftjes en juwelenkistjes) kunnen wij personaliseren. Indien het product personaliseerbaar is, dan kan je dit terugvinden in de productomschrijving. Stuur een e-mail naar info@astarprojects.com met al jouw vragen of wensen en dan bekijken we wat mogelijk is! Gepersonaliseerde producten duren langer om te maken en zijn ook duurder dan de aankoopprijs die je terugvindt op onze site. Wij zullen je een offerte sturen. Van zodra wij jouw bestelling gemaakt hebben zullen wij je een factuur sturen. Deze dient via overschrijving betaald te worden. Nadat wij jouw betaling ontvangen hebben verzenden wij het product. Afhankelijk van het type product kan het 14 dagen of langer duren om dit artikel op maat te laten maken. Daarom vragen wij je vriendelijk om je bestelling ruim op voorhand door te geven. Hou er rekening mee dat gepersonaliseerde producten niet geretourneerd kunnen worden.
 • Wat moet ik doen als mijn product beschadigd is?
  Elk product wordt gecontroleerd op beschadigingen voordat wij het naar jou verzenden. Wij verzenden nooit een product dat incompleet of stuk is. Het kan echter zo zijn dat er beschadigingen kunnen ontstaan tijdens het transport. Weiger altijd een pakket dat duidelijk beschadigd is en geef het terug mee aan de vervoerder. Contacteer ons om dit te melden. Indien het pakket bij ontvangst niet beschadigd is maar de inhoud wel: Neem zo snel mogelijk contact op met ons via het contactformulier of via support@astarprojects.com en stuur ons als bewijs een foto van het item dat stuk is. Vermeld ook je ordernummer. Dat maakt het voor ons makkelijker om je te helpen. Indien wij duidelijk schade vaststellen op de foto dan mag u het item houden en dan sturen wij u een nieuw product zonder extra kosten.
 • Wat als er een verkeerd product bij mijn bestelling zit?
  Heb je een verkeerd product ontvangen, of is de hele bestelling verkeerd? Sorry. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo perfect mogelijk af te handelen. Fouten maken is echter menselijk en door een grote drukte kan het in zeldzame gevallen gebeuren dat er per ongeluk een bestelling verkeerd wordt verwerkt. Neem contact op met ons via support@astarprojects.com Afhankelijk van het type product en de grootte van de bestelling zijn er twee opties mogelijk: We zullen u in de meeste gevallen vriendelijk vragen om deze bestelling (of item) in zijn originele staat te retourneren naar ons. Zo kunnen wij iemand anders er nog mee gelukkig maken. Wij zullen uw kosten voor retour terugbetalen en we zullen het juiste item zonder extra kosten zo snel mogelijk naar u toesturen. Is sommige gevallen mag u het item houden en dan sturen wij u het juiste product toe.
 • Wat als er producten ontbreken in mijn bestelling?
  Indien er producten ontbreken neem dan bij ontvangst van het pakket zo snel mogelijk contact op met ons via support@astarprojects.com Wij vragen u om eerlijk te zijn bij het melden van foute aantallen. Wij controleren elke bestelling dubbel. Fouten maken is echter menselijk. Wij kunnen aan de hand van onze stockadministratie achterhalen of wij effectief te weinig producten hebben geleverd. Indien dit het geval is dan sturen wij u de producten toe zonder bijkomende kosten. In sommige gevallen kan het zo zijn dat het product niet meer in voorraad is en dat het daarom niet bij u bestelling zit. Dit product zal naar u verzonden worden van zodra wij het weer in voorraad hebben. U kan altijd contact opnemen met ons indien u vragen hebt.
 • Wat als ik niet tevreden ben over mijn bestelling?
  Lower your expectations. Wij hopen dat al onze klanten 100% tevreden zijn over hun bestelling. Je krijgt 14 dagen tijd na ontvangst van je pakket om te beslissen of je het product al dan niet wil houden. Indien je niet tevreden bent dan kan je het product retourneren. Ga naar onze retourpagina om al onze voorwaarden te lezen en om te weten hoe je het product naar ons terug kan sturen. Retourneren is altijd op kosten van de consument.
 • Hoe kan ik mijn pakket retourneren?
  Ga naar de pagina over retourneren. Op deze webpagina kan je alle info en voorwaarden lezen. Indien je aan alle voorwaarden voldoet, kan je je pakket retourneren. Dit gebeurt altijd op kosten van de consument.
 • Mijn bestelling is niet bezorgd?
  Je krijgt een Track&Trace nummer toegestuurd via e-mail wanneer je bestelling verzonden is. Met dit nummer kan je je bestelling volgen. Indien er 'geleverd' staat maar je hebt het niet ontvangen: Neem contact op met ons via support@astarprojects.com Het kan zijn dat door omstandigheden de vervoerder enkele dagen langer doet over de levering van je pakket. U kan altijd contact opnemen met de vervoerder voor meer info.
 • Wat zijn Star Tokens?
  Bij elke bestelling die je plaatst op onze site krijg je 5 virtuele 'Star Tokens' per bestede €1. Dit is een puntensysteem waardoor je korting of voordelen kan krijgen. Deze punten kan je sparen en gebruiken om 'Rewards' of beloningen te ontgrendelen. Als je je aanmeld op onze site krijg je automatisch 50 Star Tokens.
 • Hoe kan ik Star Tokens omruilen?
  Bij de instellingen van je account vind je een pagina 'Mijn beloningen'. Op deze pagina kan je het totaal aantal tokens zien dat je hebt verdiend bij de vorige bestellingen. Onder dit getal staan alle mogelijke beloningen die je kan ontgrendelen. Als je voldoende punten hebt, dan kan je deze punten omruilen voor een couponcode. Wanneer je Star Tokens omruilt dan zullen deze van je totaal aantal afgetrokken worden.
 • Waar vind ik mijn couponcode terug?
  Onder de instellingen van je account vind je in het menu een pagina 'Mijn beloningen'. Hier kan je al je beloningen terugvinden. Als je punten omgeruild hebt voor een couponcode dan is deze code hier beschikbaar.
 • Hoe kan ik mijn couponcode gebruiken?
  Tijdens het afrekenen van een bestelling kan je bij 'Promotiecode invullen' een couponcode gebruiken. Kopieer eerst de couponcode vanuit het menu 'Mijn beloningen' en plak deze code vervolgens in het 'Promotiecode invullen' vakje tijdens het afrekenen van je bestelling. Let op: sommige codes hebben een specifieke restrictie of vereisten op je bestelling of producten. Zo moet je bestelling bijvoorbeeld minstens €25 bedragen voor de coupon 'Gratis verzending'. Het kan zijn dat sommige codes niet werken op audioverhalen of andere digital content, enkel op webshopproducten. Je kan couponcodes maar 1 keer gebruiken.
 • Wat is Astar Projects?
  Astar Projects is een nieuw cultureel platform. Wij zijn een kleine groep mensen die verhalen bedenken, schrijven en produceren in verschillende vormen, zoals: Audioverhalen Boeken Muziek Theater De thematiek en de vorm van onze verhalen varieert per project. Veelal worden maatschappelijk thema's aangesneden. Extra uitleg over onze opkomende projecten en de aankoop ervan vind je terug op de website van Astar Projects. Naast het produceren van verhalen beheren wij ook de Astar Webshop waarop we handgemaakte producten verkopen, zoals o.a. boeken, notitieboeken, schriften, juwelen, juwelendoosjes, gezelschapsspelen, sleutelhangers, kleren en nog veel meer. Wij doen er alles aan om onze producten als ook de verzending ervan zo ecologisch en humanitair verantwoord mogelijk te maken. Ook zijn wij de oprichters van Astar Charity. Een deel van onze opbrengst gaat integraal naar Astar Charity. Met dit geld financieren wij onze eigen charity projecten. Vind hier meer uitleg over op de Charity-pagina van Astar Projects. Met ons productiehuis hopen wij mee te bouwen aan een betere wereld!
 • Waarvoor staat jullie logo?
  Het logo van Astar Projects is opgebouwd uit 3 elementen: een Keltische oneindige knoop een schrijfveer een kleine vallende ster ​ De Keltische knoop staat symbool voor verbondenheid, vertrouwen en oneindigheid. Daarnaast representeert het voor ons de letter A.  Wij hebben een nauwe band met de Keltische cultuur en daarom kan je dit ook in onze huisstijl terugvinden. De veer staat voor de passie van de kunst en het verhaal. De ster staat voor hoop, licht en liefde. Samen vormen deze elementen een cirkel. Dit benadrukt inspireren en geïnspireerd worden.
 • Wat is de Astar Giftshop?
  Op onze Astar Webshop verkopen we allerlei producten. Zoals o.a. boeken, notitieboeken, schriften, juwelen, juwelendoosjes, gezelschapsspelen, sleutelhangers, kleren en nog veel meer. De meeste producten worden handgemaakt. Wij doen er alles aan om onze producten als ook de verzending ervan zo ecologisch en humanitair verantwoord mogelijk te maken.
 • Wat is Astar Charity?
  Een deel van de opbrengst van Astar Projects gaat integraal naar Astar Charity. Met dit geld financieren wij onze eigen charity projecten. Denk hierbij aan: kinderen en eductatie het steunen van mensen met een beperking het tegengaan van hongersnood het helpen van daklozen het helpen van vluchtelingen het intact houden van mensen- en dierenrechten het beschermen van natuurgebied het planten van bomen het intact houden van cultureel en werelderfgoed Met Astar Projects hopen we te bouwen aan een betere wereld! Bekijk de webpagina van Astar Charity. Op deze pagina kan u in de toekomst info terugvinden over al onze projecten.
 • Wat is de ecologische voetafdruk van Astar Projects?
  Wij, van Astar Projects, doen ons uiterste best om te bouwen aan een groene planeet. Onze producten worden zo ecologisch mogelijk gemaakt en verzonden. Denk hierbij aan ecologisch hout (met FSC keurmerk), gerecycleerd acrylaat, ecologische verpakkingen en visitekaartjes, notitieboekjes op basis van biologisch katoen i.p.v. papier en groene stroom om onze faciliteiten van energie te voorzien. Op de webshop is bij de product omschrijving van ieder item terug te vinden wat de ecologische status van het product is.
 • Hebben jullie openstaande vacatures?
  Momenteel hebben we nog geen openstaande vacatures. Freelancers kunnen altijd contact opnemen met scouting@astarprojects.com . Zo kunnen wij je toevoegen aan onze contactenlijst en beroep doen op je diensten afhangende van project tot project. We kijken alvast uit naar onze samenwerking!
 • Zijn er momenteel openstaande audities?
  Op de Astar Projects website vind je alle informatie over onze audities. Hou hiervoor de pagina 'Casting' of onze social media kanalen goed in de gaten.
 • Hoe moet ik me aanmelden voor een auditie?
  Aanmelden voor een auditie zal, mits anders vermeld, altijd gebeuren via scouting@astarprojects.com. Bij de auditieoproep zal altijd omschreven staan hoe je je moet aanmelden voor de auditie en wat de vereisten zijn voor aanmelding van de betreffende auditie.
 • Tot wanneer kan ik me aanmelden voor een auditie?
  Op iedere auditieoproep staat vermeld wanneer de deadline valt om je nog te kunnen aanmelden. Lees daarom iedere auditieoproep zorgvuldig door. Onze auditieoproepen vind je terug op de 'Casting' pagina van onze website of op onze social media kanalen.
 • Wat moet ik doen als ik me te laat heb aangemeld?
  Geen paniek. Stuur een mail naar scouting@astarprojects.com en we kijken wat we kunnen doen.

Met deze podcast musical hoopt Astar Projects een nieuwe, toegankelijke vorm van theater aan te bieden. Een 15 - koppige cast, geluidseffecten en nieuw geschreven muziek nemen je mee op reis naar de magische wereld Utoven.

UTOVEN™ en het Utoven Logo zijn geregistreerde handelsmerken van ® Astar Projects.

© 2023 Astar Projects

bottom of page